Adri Doldersum Adviseur

Doldersum, Adri

Adri heeft gedurende 25 jaar als eigenaar van een winkelketen zijn sporen verdiend in de retailbranche. In 2000 richtte hij Doldersum Vastgoed op. Hij is bekend met zowel de retail- als de vastgoedmarkt. Hierdoor heeft hij een uitgebreid netwerk in beide. Hij focust zich met name op de (ver)koop van vastgoedbeleggingen in de retailmarkt zoals supermarkten, winkelcentra, A1-winkels en bouwmarkten.

06 - 533 11 021
Stuur Adri een e-mail

Casper Doldersum MSc MSRE Adviseur

Doldersum MSc MSRE, Casper

Casper heeft ruim 10 jaar werkervaring als allround vastgoedadviseur, waaronder bij een (inter)nationaal makelaarskantoor. Sinds 2010 is hij als zelfstandig ondernemer verbonden aan Doldersum Vastgoed. Hij focust zich voornamelijk op de (ver)koop van vastgoedbeleggingen in de woningmarkt en de kantoren- en bedrijfsruimtemarkt. In 2016 rondde Casper zijn Master of Science in Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate af.


06 - 303 64 267
Stuur Casper een e-mail

Daniëlle Meijer MSc RE Beleggingsanalist

Meijer MSc RE, Daniëlle

Daniëlle heeft een HBO-studie Vastgoed & Makelaardij afgerond en heeft aansluitend haar Master Vastgoedkunde behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Binnen Doldersum Vastgoed is zij verantwoordelijk voor beleggingsanalyses, research en backoffice.


Stuur Daniëlle een e-mail

Paula van der Velpen Secretariaat

Velpen van der, Paula

Paula heeft mede aan de basis gestaan van Doldersum Vastgoed en is verantwoordelijk voor secretariaat, acquisitie en financiën.

Stuur Paula een e-mail